Stafford Luuk zoekt een baasje

“Hallo allemaal! Ik ben Luuk, een gezellige vent van 6,5 jaar oud en ik mag me hier voorstellen! Super leuk toch? Mijn baasje had geen tijd meer om voor mij te zorgen, dus zo belandde ik hier in de opvang. Ik ben geen moeilijke jongen, vind vrijwel alles prima en ben nooit chagrijnig. Iedere morgen deze brede glimlach voor je neus: zie jij het al voor je? Ik wel hoor!
Ik ben opgegroeid met jonge kinderen om mij heen en ben dit dan ook gewend. Ze zeggen hier wel dat een eventueel jong nieuw baasje mij niet zou mogen uitlaten, omdat ik nog wel eens kan trekken aan de riem. Tja, ik ben een sterke kerel en als ik iets zie (denk aan een hond, kat, vlinder, wat dan ook) waar ik naartoe wil, dan trek ik zo’n klein baasje nog makkelijk omver.
Ook moeten mijn volwassen baasjes wel genoeg tijd en aandacht voor mij hebben en moet er (zoals bij alle honden) goed worden opgelet wanneer ik met de kleine baasjes speel. Een kennismaking in de opvang maakt vaak heel gauw duidelijk of het een goede match zal zijn!
Wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Ik ben graag met de baas bezig. Samen sporten en lekker rennen naast de fiets vind ik heerlijk. Dit doe ik dan ook heel netjes! Ook speel ik hier in de opvang heel graag met een grote bal. Uren kan ik me hiermee vermaken, dus een tuin om in te kunnen spelen staat dan ook op mijn verlanglijstje. Kleine balletjes vind ik overigens ook leuk en middelgrote balletjes… Als het maar rolt, ren ik erachteraan! Ik kan niet wachten tot ik weer een eigen baas heb om mee te voetballen.
Wil jij graag een gezellig maatje? Kom me dan een keertje opzoeken. Ik zal mijn breedste glimlach opzetten!

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen