Informatieavonden ver-/nieuwbouw Amphia

Foto: Amphia

Nieuwsgierig naar het verbouwde Amphia Molengracht ziekenhuis? In juli zijn er twee informatieavonden. Aanmelden hiervoor kan online. De toegang is gratis.

Op donderdag 6 en dinsdag 11 juli 2017 organiseert Amphia samen met de Cliëntenraad twee informatieavonden voor geïnteresseerden in de ver- en nieuwbouwplannen en de toekomst van het ziekenhuis. Tijdens de avonden wordt u bijgepraat over de nieuwe koers van het ziekenhuis en over hoe deze koers in de nieuwbouw vorm krijgt. “Het uitgangspunt is daarbij ons doel om iedereen in de regio zo gezond mogelijk te houden.  Tenslotte heeft iedereen recht op uitstekende zorg én uitstekende service en aandacht.”, zo laat het Ampia weten.

Om in ons nieuwe ziekenhuis zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van u als (potentiele) patiënt, bezoeker of mantelzorger, vragen wij u om met ons mee te denken. Hoe kunnen wij een bezoek aan ons ziekenhuis nog prettiger maken? Tijdens de informatieavonden vertellen we u welke ontwikkelingen er zijn binnen de zorgsector en binnen ons ziekenhuis. Daarnaast willen wij over bepaalde onderwerpen graag uw mening horen. Zoals een verblijf op een eenpersoonskamer, uw wensen ten aanzien van eten, drinken, eventuele horecafaciliteiten en andere onderwerpen.

Programma en aanmelden

De informatieavonden vinden plaats op donderdag 6 en dinsdag 11 juli 2017 en duren van 19.00 tot 21.15 uur. U bent dan van harte welkom in het Kenniscentrum op locatie Molengracht in Breda. De toegang is gratis.

  • 18.30 uur Inloop met koffie en thee
  • 19.00 uur Presentatie over de ontwikkelingen bij Amphia: Nieuwe koers ‘Samen gezonder’
  • 19.50 uur Pauze
  • 20.00 uur Informatiemarkt
  • 21.15 uur Afsluiting en gelegenheid om na te praten

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, meld u dan aan via www.amphia.nl/clientenavonden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen