21 en 22 december kunst-kerstmarkt bij Pier15

20 dec 2023, 15:20 Nieuws
bon vivant markt fleur jakobs min
Aanstaande donderdag 21 en vrijdag 22 december organiseert het Bredase kunstcollectief Zut Mon Sac de overdekte kunst-kerstmarkt 'Bon Vinant'. Dit doen zij in samenwerking met Kilo Kilo Vintage.
Met 1000 vierkante meter aan kunst en vintage kleding is er voor ieder wat wils en hoef jij je geen zorgen te maken over dat perfecte cadeautje. Na een bezoek aan deze markt ben je klaar voor de feestdagen.

Werk van talent in en rondom Breda

Op Bon Vinant wordt het werk getoond en verkocht van talent in en rondom Breda. Denk aan keramiek, sieraden, fotografische, illustratieve en grafische prints, boekjes en nog veel meer. Daarnaast kun je eindeloos duurzaam winkelen tussen de unieke kleding van Kilo Kilo, zij zullen speciaal voor de gelegenheid nog wat extra feestelijke outfits in de rekken hangen.
Vervelen is deze dagen onmogelijk. Tussen het shoppen door geniet je namelijk van een winterse hap en warme glühwein, of kun je de uitdaging aangaan op één van de arcade spellen.

Over Zut Mon Sac en Kilo Kilo

Zut Mon Sac is een collectief van zeven kunstenaars en ontwerpers. Ze maken gezamenlijk werk en organiseren evenementen in Breda zoals exposities en kleine festivals. Daarbij vinden ze het belangrijk om daarbij regelmatig een podium aan jonge kunstenaars te bieden. Zo is ook deze markt tot stand gekomen.
Kilo Kilo heeft meerdere vintage winkels en organiseert kledingsales door het hele land. Ze werken samen met kunstenaars, skaters en zetten creatieve projecten op rondom design, skate-cultuur en duurzaamheid.

Kunst-kerstmarkt

De markt vindt plaats in het indoor skatepark van Pier15. Op donderdag kun je er van 16:00-22:00 terecht en op vrijdag is de markt van 15:00-22:00 open. De entree is gratis.
Voor meer informatie, kijk op de website van Pier15 .
Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin )