Gericht advies tijdens Parkinson Café

Foto: Parkinson Café Breda

Een dag met de ziekte van Parkinson brengt diverse lichamelijke uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan uit bed stappen, aankleden, wandelen, fietsen, eten, sporten, boodschappen doen en huishoudelijke activiteiten. Op vrijdag 27 oktober geven fysiotherapeut Astrid Bink en ergotherapeut Nicolle van Hoof praktische tips tijdens het Parkinson Café Breda. Het Parkinson Café is van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

Fysiotherapeut Astrid Bink en ergotherapeut Nicolle van Hoof van Revant Revalidatiecentrum Breda bespreken en bekijken deze middag een aantal dagelijkse activiteiten. Ze geven praktische tips en trucs om die activiteiten gemakkelijker uit te voeren. Ook enkele hulpmiddelen komen aan bod. Mensen met Parkinson, hun familie en mantelzorgers zijn van harte welkom!

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen