In 2018 gaan nieuwe privacywetten van kracht

Foto: Pexels / publiek domein

Privacy is een belangrijk, maar lastig begrip in de hedendaagse maatschappij. Wat mag wel en wat mag niet? In samenwerking met MARK Advocaten organiseert de Vrijwilligersacademie Breda voor organisaties, verenigingen en stichtingen de themabijeenkomst ‘Privacywetgeving: nieuwe wetgeving 2018’.

Geïnteresseerden zijn welkom op woensdag 29 november van 19.30 tot 21.30 uur te Heerbaan 100. Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

Privacy waarborgen

Iedereen krijgt er mee te maken, dé nieuwe Europese privacywetgeving, maar wat betekent dit? Organisaties, verenigingen en stichtingen bestaan uit fundamentele bouwstenen, zoals vrijwilligers, leden, deelnemers en andere relaties. Hoe dient iemand met hun privacy om te gaan?

Gedurende de bijeenkomst maakt Jan van Gool, advocaat ondernemingsrecht, arbeidsrecht en reorganisaties bij MARK Advocaten, de gasten wegwijs in de nieuwe wetten en regels van 2018. Daarnaast komen noodzakelijke stappen voorbij die ondernomen moeten worden ter voorbereiding van de nieuwe wetgeving.

Hierin komt het volgende naar voren: wat de wettelijk verplichte veiligheidseisen zijn, het gebruik van persoonlijke gegevens op de website en het beheer van persoonsgegevens.

Aanmelden Interesse in de themabijeenkomst ‘Privacywetgeving: nieuwe wetgeving in 2018’? Aanmelden kan via www.vrijwilligersacademiebreda.nl. Neem contact op met Thijs Verhees via [email protected] of bel naar 076 – 52 33 555 voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen