Lief maatje voor een baasje

Foto: Dierenopvang Breda

Grietje is een Stafford kruising van 4 jaar oud. Ze is als gevonden bij ons binnengekomen en niet meer opgehaald door de eigenaar. Dat de eigenaar zich niet heeft gemeld voor Grietje, vinden we onbegrijpelijk.

Grietje is namelijk een zeer lieve en vrolijke dame. Ze is gek op kroelen, aandacht en ze speelt graag met balletjes. Over het algemeen loopt Grietje netjes mee aan de lijn. In een nieuwe situatie kan ze in het begin wat onzeker zijn. Maar met liefde, geduld en koekjes is ze hier zo overheen. Andere honden vindt ze spannend, we zoeken voor haar dan ook een huishouden waar geen andere dieren zijn. Ook met wandelen dient er rekening gehouden te moeten worden dat ze waarschijnlijk niet met andere honden samen kan. Vanwege haar onzekerheid plaatsen we haar alleen bij oudere kinderen vanaf een jaar of 16. Of Grietje alleen kan zijn is onbekend. We hebben het vermoeden dat als dit rustig wordt opgebouwd, ze dit wel kan. We zoeken echter geen huishouden waar ze een volle werkweek alleen thuis zit. Voor Grietje zou het heel goed zijn om samen met haar nieuwe baas op cursus te gaan op een diervriendelijke hondenschool. Zo leert ze namelijk in het bijzijn van andere honden leuke dingen te doen met haar baas.

Zoek je een lief maatje en ben je bereid om met haar op cursus te gaan? Dan is Grietje misschien de juiste match!

Deze hond is een onderdeel van Dutch Cell Dogs Project. Hier worden de honden gedurende 8 weken lang getraint door gedetineerden. U kunt uw interesse in de hond wel kenbaar maken. Adoptie van de hond zal na het project, 21 december 2017, plaatsvinden.

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen