Familie Tijn zamelt in voor Serious Request

Foto: ANP

Familieleden en vrienden van ‘nagellakheld’ Tijn beginnen een actie voor Serious Request. Op het evenement Winterland op de Grote Markt in Breda openen ze woensdagmiddag een studio, waar mensen tegen betaling hun nagels kunnen laten lakken.

Gerrit, Jolanda en Ries van Kolsteren, de ouders en broer van Tijn, maakten dat bekend voor de microfoon van het Glazen Huis in Arnhem. Het geld dat ze ophalen gaat naar Serious Request, de jaarlijkse inzameling van 3FM voor het Rode Kruis.

De nagellakstudio wordt tot en met 30 december bemand door familie en vrienden. Ook komen er bekende Nederlanders langs, zo meldt het ANP.  De zesjarige Tijn, die leed aan hersenkanker, werd vorig jaar bekend door zijn nagellakactie bij Serious Request. Hij overleed in juli. Zijn actie leverde 2,5 miljoen euro op. Een vervolgactie bracht nog eens 1,2 miljoen euro bijeen voor onderzoek naar hersenstamkanker.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen