Chi Kung training in Parkinson Café Breda

Foto: Pixabay-publiek domein

Het Parkinson Café Breda organiseert op vrijdag 30 maart een Chi Kung training voor mensen met Parkinson en hun mantelzorgers. Conchita Barbé geeft deze middag uitleg over de filosofie van Chi Kung en zal een aantal oefeningen begeleiden. Het Parkinson Café is van 14:00 – 16.00 uur in ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen (inloop vanaf 13.30 uur).

Chi is het Chinese woord voor energie, vitaliteit en levenskracht. In het Oosten probeert men met diverse methoden om de Chi te verbeteren. Via de methoden als Tai Chi en Chi Kung doe je dat zelf met aandacht, adem, intentie en beweging. Chi Kung betekent letterlijk energie training of energiewerk. Deze middag zal Conchita Barbé het hebben over de Chinese natuurfilosofie met de Vijf Elementen en hoe je deze in kan zetten voor je gezondheid. Daarnaast wordt een aantal Chi Kung oefeningen gedaan. Het belooft een ontspannende bijeenkomst te worden met een muzikale afsluiting. Mensen met de ziekte van Parkinson en hun mantelzorgers zijn van harte welkom.

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is vrij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden