In het zonnetje: Diesel

Foto: dierenopvangcentrum Breda

Goedemiddag allemaal! Ik ben Diesel! Geen heel originele naam begreep ik al gauw toen ik hier in de opvang kwam, want ze hadden al een Diesel. Die hebben ze dus mooi mogen omdopen tot ‘Dieseltje’, want ik ben de enige echte.

Ik ben een kruising Rottweiler-Herdershond van 7 jaar oud. Ik paste bij mijn vorige baasjes helaas niet meer in het plaatje toen hun situatie veranderde, dus ik ben op zoek naar een nieuwe kans. Het punt is voornamelijk dat ik andere honden heel spannend vind. Ik hoor je al denken, wat heeft een stoere vent als jij nu te vrezen, maar ik vind ze eng. Nou heb ik geleerd dat als ik dan een hoop herrie maak ze vaak op afstand blijven, dus dat doe ik vol overgave. Ik word dan ook uitgelaten met een ‘muilkorf’, gek ding dat ze over mijn snuit zetten, dan is er niks aan de hand. Ik vind dat niet erg hoor! Ben niet anders gewend, en wanneer ze aan komen met dat ding draait mijn staart overuren.

Ik ben op zoek naar een baas die stevig in zijn schoenen staat, maar die me wel liefdevol behandelt. Ik ben namelijk boven alles een hele lieve kerel. Ik houd van een spelletje, een heerlijke knuffelsessie en lekkere hapjes. En ik kan allerlei kunstjes, kijk maar naar het filmpje!  Ik hoop dat ik hier niet al te veel tijd meer hoef door te brengen, want ik heb het hier niet persé enorm naar mijn zin. Ik zou het dan ook heel leuk vinden als je snel langs komt om kennis met me te maken.

Liefs, Diesel (de enige echte)

Contact

Dierenopvangcentrum Breda e.o.

Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Reacties

article
228479
Goedemiddag allemaal! Ik ben Diesel! Geen heel originele naam begreep ik al gauw toen ik hier
https://breda.nieuws.nl/nieuws/228479/in-het-zonnetje-diesel/
2018-09-12T10:25:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/09/12102443/diesel.jpg
Nieuws