Winford Academy geopend door André Kuipers

Foto: Winford Academy

De nieuwe Winford Academy aan het Stationsplein in Breda is op 10 september officieel geopend door André Kuipers. De astronaut gaf een college over wetenschap, techniek en ruimtevaart aan de eerste lichting scholieren van de nieuwe school voor particulier voortgezet onderwijs.

De beroemde astronaut stond de kinderen uitvoerig te woord en ging met hen op de foto. Hij kijkt terug op een geslaagde dag. Over de Winford Academy zegt hij: “We zijn in Nederland geen eenheidsworst. Daarom is het wat betreft onderwijs belangrijk dat je kinderen de kans geeft om onderwijs op maat te volgen. Dat zou voor iedereen mogelijk moeten zijn, op alle niveaus. Alleen dan haal je uiteindelijk het beste uit mensen.”

Over Winford Academy Breda
Winford Academy Breda is een particuliere school die vmbo, havo en vwo aanbiedt en zich kenmerkt door maatwerk en kleinschaligheid. Er is een tweejarige brugklas, waardoor leerlingen pas in het tweede jaar een opleidingsniveau hoeven te kiezen. Kinderen gaan naar school van half negen tot vijf en krijgen geen huiswerk mee. Winford richt zich op alle kinderen die gebaat zijn bij veel persoonlijke aandacht. Door bijzondere, hoogwaardige onderwijsvorm komen bijvoorbeeld ook kinderen met dyslexie, ADD of hoogbegaafdheid goed terecht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden