Aanvragen van VVV­ cadeaukaart van 75 euro door mantelzorgers

Foto: CC0 Public Domain/Pixabay

Mantelzorgers doen fantastisch werk. Als blijk van waardering ontvangen zij daarom van de gemeente Breda de mantelzorgwaardering: een VVV­ cadeaukaart van 75 euro.

Met deze cadeaukaart hebben mantelzorgers keuze uit duizenden winkels en webshops, maar ook attractieparken, wellness, musea waar deze kaart te besteden is. Mantelzorgers, die langdurig en onbetaald zorgen voor een naaste in Breda, kunnen de mantelzorgwaardering vanaf 1 oktober aanvragen bij StiB via www.bredawaardeert.nl of 076 750 32 00 (tussen 9.00 en 13.00 uur).

Waardering voor mantelzorgers

Mantelzorgers zorgen lange tijd onbetaald voor iemand in hun omgeving. Vaak is dit een partner, familielid of bekende. Mantelzorg, daar kiezen mensen meestal niet voor. Het overkomt ze, omdat ze een persoonlijke band hebben met iemand die zorg nodig heeft. Wat begint met een uurtje zorgen per week, kan soms uitlopen op dag en nacht voor een ander klaar staan. Dan kan mantelzorg een zware belasting worden. StiB verzorgt namens de gemeente Breda de mantelzorgwaardering. Ook voor informatie, advies en ondersteuning kunnen mantelzorgers gratis terecht bij StiB. Meer informatie is te vinden op www.bredawaardeert.nl. Aanvragen kan tot 30 november 2019.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden