Geef je op voor het Weekend van de Mantelzorg

Foto: StiB Breda

Mantelzorgers zorgen vaak lange tijd voor een ander. Tijdens het ‘Weekend van de Mantelzorg’ worden de rollen eens omgedraaid: dan zorgen we voor mantelzorgers in Breda.

StiB organiseert dat weekend, samen met vele organisaties en haar partners vanuit Zorg voor elkaar Breda, sportieve, ontspannen en culinaire activiteiten om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Op die manier willen we mantelzorgers bedanken voor al hun steun en inzet. Het belooft een mooi weekend te worden met leuke activiteiten, gezellige ontmoetingen en mooie verhalen. Deelname voor mantelzorgers is gratis, maar geef je snel op, want vol = vol.

Interessante & leuke activiteiten voor mantelzorgers
We trappen het weekend af op vrijdag 8 november en het hele weekend staat in het teken van mantelzorg. Het programma biedt voor elk wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke filmmiddag of een interactieve lezing over dementie? Een rondje schaatsen op de kunstijsbaan of lekker zwemmen? Ook voor kinderen, die opgroeien in een gezin met extra zorg, zijn er leuke activiteiten. Mantelzorgers zijn van harte welkom. Wees er snel bij, want vol = vol.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden