Ervaren klokkenmaker met passie voor het vak

De 64-jarige Hans Bastiaansen uit Prinsenbeek is bijna negen jaar geleden voor zichzelf begonnen toen hij in 2015 stopte bij de firma Schreurs met de reparatie van uurwerken.

Bij de Bredase klokkenfirma Schreurs heeft Hans 37 jaar uurwerken gerepareerd en gerestaureerd. Het gaat van kleine zakhorloges, chronometers, gewone klokken tot torenuurwerken. Hij kijkt met andere ogen naar uurwerken, waarbij antieke klokken hem met name aanspreken vanwege de kwaliteit en dat ze tot in detail afgewerkt zijn. Van jongs af aan heeft Hans een fascinatie voor kleine mechanieken.

De Bekenaar hoopt nog jaren met uurwerken te kunnen werken. “Het repareren en restaureren van uurwerken wordt vooral op verantwoorde en vakkundige wijze gedaan.”, aldus Hans.

Na zijn opleiding fijnmechanische techniek en tientallen jaren ervaring, werkt de vakman nu vanuit zijn woonadres aan de Bochtakker in Prinsenbeek. Mocht je een afspraak willen maken, dan is hij te bereiken via [email protected] en telefonisch via 076-5417527 en 06-24538508.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen