Leuk! 9 x Breda kunst aan de muur

Foto: Daphne Schrijver

Ben je op zoek naar iets nieuws voor aan de muur? Een prachtige foto of schilderij voor boven je bed of in de woonkamer?

We zetten een aantal suggesties voor je op een rij met Breda als rode draad. Kunstwerken met Breda, Bredase locaties of gebouwen of Bredase kunstenaars als voorwaarde. Voor (ex-)Bredanaars die ook zo genieten van Bredase eyecatchers bij hen thuis.

1. Samen voor NAC kapstok – skyline van Breda

De kapstok (80 cm breed) is ontstaan uit liefde voor de stad, maar vooral ook om vanuit Samen voor NAC een bijdrage te kunnen leveren aan toekomstige projecten waaronder de jeugdopleiding van NAC. Deze is te koop via de NAC fanshop.

NAC Breda kapstok

2. Werk aan de muur

Op de website Werk aan de Muur staan diverse kunstwerken van Bredase fotografen / kunstenaars of werken zoals canvasfoto’s die in Breda gemaakt zijn.Het zijn betaalbare kunstwerken voor iedereen!

We lichten er drie uit: Ronald Westerbeek (zie ook zijn Instagram pagina), Jos Pannekoek en Jean-Paul Wagemakers.

Foto Kasteelplein Breda

Jos Pannekoek uit Hoeven heeft onder andere enkele prachtige foto’s in het Mastbos gemaakt (ga naar zijn portfolio op Werk aan de Muur).

Mastbos Breda canvas

De Bredase fotograaf JPW legt met liefde voor zijn stad Breda op een herkenbare manier vast om thuis aan de muur of op kantoor te hangen. Ga naar de portfolio van Jean-Paul Wagemakers op Werk aan de Muur.

Kasteel van Breda op canvas

3. Bredase kunstenares Daphne Schrijver.

Onlangs hadden we een interview met deze creatieve Bredase. Haar werk wordt onder andere verkocht in haar webshop en via haar social media.

 

4. Woodprints van Paula Ackermann zijn unieke, houten wanddecoraties.

Van heel bescheiden tot wandvullend en sfeerbepalend. Op vlakke delen of in 3D-reliëf. Voorzien van een eigen print naar keuze, of een suggestie van Paula. De Bredase drukt op hout. Niet op papier, canvas of linnen. Alleen op hout, waarbij de prijzen liggen vanaf de 300 euro.

Grote Kerk Breda op hout

5. Prachtige Breda putdekselklok

Een bijzondere klok voor aan de muur. Ze zijn er in enkele varianten waaronder de geel/ zwarte NAC variant. Bestellen en informatie kan via dit Google Formulier.

De klokken zijn handgemaakt en kunnen worden opgehaald in Breda of door de kunstenaar zelf worden bezorgd.

Breda putdekselklok

 

 

 

6. WIJCK posters

In diverse formaten zijn de WIJCK posters te bestellen (ook beschikbaar in winkels in de stad).Ook van de diverse wijken zijn  er diverse posters beschikbaar zoals van Tuinzigt, Belcrum, Boeimeer en centrum. De posters zijn te bestellen via de  WIJCK  website  vanaf  9,90 euro.Breda Wijck7. Sities Breda

Foto’s van iconische plekken van Breda afgewisseld met prachtige detailfoto’s. Iets voor bij jou aan de muur? Bestel via Sities!

Sitie van Breda

 

Heb je (aanvullende) suggesties voor dit artikel, laat het onze redactie weten.

p.s. ben je op zoek naar een familieportret voor een de muur, vraag gratis offertes op bij Fotoshoot Nederland bij professionele fotografen uit de regio.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden