Kost en inwoning in ruil voor een vakantie in de Duitse Eifel?

Foto:

Een van onze redactieleden zag een bijzondere advertentie van de Bredase Emmy op Marktplaats die we graag met jullie wilde delen.

Wil je er graag een paar dagen tussenuit en heb je hulpvaardige handen?

Een werkvakantie in Duitsland

“Wij bieden gratis kost en inwoning aan op de mooiste toeristische plek in de Duitse Eifel als u bereid bent in de ochtenduren mee te helpen met diverse klussen.
Een tijdje terug hebben wij een oud pension gekocht in de Manderscheid (Duitse Eifel). Voornamelijk in eigen beheer zijn we bezig met het renoveren hiervan. Een paar jaar geleden hebben we voor het eerst door middel van een werkvakantie hulptroepen ingeschakeld. Naast het feit dat er veel werk is verzet, was dat ontzettend gezellig. Daarom willen we binnenkort wéér een werkvakantie organiseren.

Het principe is eenvoudig: ’s ochtends samen aan de slag, ’s middags vrij. Overnachtingen, eten en drinken zijn voor onze rekening. Manderscheid is het gezelligste stadje van de Eifel en er is van alles te doen. Maar je kunt natuurlijk ook lekker in of rond het huis blijven. Wat je wilt. Het is jouw/jullie vakantie.

Er is werk genoeg. Concreet zijn we deze keer op zoek naar mensen die handig zijn met steigerhout, iemand die netjes werkt met het ophangen van dingen, iemand die gipswanden kan zetten, iemand die goed is laminaat leggen, mensen die het heerlijk vinden om te schilderen, iemand die graag schoon maakt en opruimt, iemand die handig is achter de naaimachine en ook in de tuin is een en ander te doen. Kortom, van alles wat.

We hebben voor iedereen een bed in huis. We verwachten dat het niet zo druk wordt deze keer, omdat we erg laat zijn met adverteren, dus de kans is groot dat we zelfs voor iedereen een eigen kamer hebben.

Wij verwachten een bijzondere ervaring aan te bieden in een prettige periode, in een mooie omgeving met mensen die het aandurven een onbekende ander te ontmoeten. Degenen die meegaan krijgen ruim van tevoren meer details over het hoe en wat. Heb je echter al eerder aanvullende opmerkingen of vragen dan beantwoorden we die natuurlijk graag.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden