Hester Vermeulen treedt toe tot Raad van Toezicht Amphia

Foto: Amphia

Per 1 september 2020 treedt professor dr. H. (Hester) Vermeulen aan als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Amphia. Deze aantreding vindt plaats op voordracht van de Cliƫntenraad en op basis van positief advies van de Ondernemingsraad, de Verpleegkundige Regieraad, de Raad van Bestuur en het MSB-A-bestuur.

Hester is als hoogleraar Verplegingswetenschap verbonden aan het Radboudumc en de Radboud Universiteit. Tevens is zij klinisch epidemioloog. Verder is Hester plaatsvervangend directeur van de Master-opleiding kwaliteit en veiligheid van de Nederlandse Federatie voor Universitair Medische Centra (NFU), verbonden aan de wetenschappelijke adviesraad van het Zorginstituut Nederland (ZIN) en aan verschillende commissies van Zorgonderzoek Nederland (ZonMw). Tot slot is Hester namens de Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen Nederland (V&VN) verbonden aan het programma ZorgEvaluatie en Gepast Gebruik (ZEGG).

Haar kennis, expertise en netwerk binnen de zorgsector vormen een waardevolle aanvulling binnen de Raad van Toezicht en voor Amphia. De Raad van Toezicht is blij met deze toetreding en kijkt dan ook uit naar de samenwerking.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden