Dé tassenwinkel van Breda vind je op de Ginnekenweg!

Foto: Berba

Een nieuwe winkel in Breda? Daar wil je vast méér over weten! Let’s get down to business. Aan de Ginnekenweg 37 zit de enige échte Berba Store die sinds oktober geopend is. Het merk Berba verkoopt al ruim 50 jaar met liefde hun eigen tassen & accessoires aan winkels in binnen- en buitenland.

Artikel gaat onder de foto verder

Lederwaren & Accessoires

De Berba Store verkoopt alleen eigen geproduceerde lederwaren & accessoires. Berba staat oudsher voor kwaliteit. Alle producten worden zelf ontworpen en met de hand gemaakt. Je herkent een Berba met je ogen dicht aan het boterzachte leer van hoogwaardige kwaliteit, de eigenzinnige vormgeving, de gedetailleerde afwerking en de verregaande functionaliteit!

Webshop en Store

De Berba Store is gevestigd in een prachtig oud pand en past helemaal bij de collectie die er verkocht wordt. Terwijl je de mooiste tassen en accessoires bewondert, wordt er natuurlijk gezorgd voor een kopje koffie of thee. Niet alleen in de winkel, maar ook online (op www.berba.nl) kun je de prachtige collectie zien en kopen.

Artikel gaat onder de foto verder.

Private shopping

Je kunt in de winkel een private shopping experience aanvragen. Wat houdt dit in? Op een datum en tijdstip naar eigen keuze kun jij langskomen in de store om privé te shoppen. Een hele winkel voor jezelf en je vriendinnen, collega’s, partner of familie om eens rustig op zoek te gaan naar jullie favoriete tas en/of bijpassend accessoire onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Hierbij wordt uiteraard aan de Corona-voorschriften gehouden. Voor meer informatie en/of het inplannen van een private shopping moment kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Black Friday

Bij Berba hebben ze binnenkort voor Black Friday ontzettend leuke deals! In de Store gaan ze een aparte “Shop-in-shop” maken, waar je geselecteerde tassen & accessoires voor 20%-, 40%- of zelfs 60% korting kunt scoren! (deal is geldig van 27 t/m 29 november)

Artikel gaat onder de foto verder.

Cadeaubonnen

Bij de aankomende feestdagen horen natuurlijk cadeautjes en Berba heeft het perfecte presentje om weg te geven. Je kunt hier namelijk een cadeaubon halen waarop je een eigen geldbedrag naar keuze kan invullen. Het ideale Sinterklaas en-/of kerstcadeautje voor je moeder, vader, oma, vrienden of collega’s. Een cadeaubon halen na de feestdagen? Dat kan natuurlijk ook! De bonnen blijven na de feestdagen gewoon in het assortiment.

Al met al, zeker de moeite waard om binnenkort een bezoekje te brengen aan deze prachtige tassen- en accessoireswinkel! Wij zijn in ieder geval al fan.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Berba 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden