Bredanaar Pascal wint 149.000 euro bij Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

Pascal uit Breda is de gelukkige winnaar van 149.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagaavond werd uitgezonden. Nadat Pascal 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Pascal, vader van twee meiden en samen met zijn vrouw Jessica, is blij verrast: “Ik heb twee grote wensen: een mooie reis maken met het hele gezin zodra het weer kan én een zorgeloze studietijd voor mijn dochters. Met dit bedrag komen die wensen uit!”

Johannes en Ruud uit Breda óók in de prijzen

Naast Pascal, gingen ook Johannes en Ruud uit Breda niet met lege handen naar huis. Johannes schopte het tot in de halve finale waar hij voor een bedrag van 23.700 euro uit het spel stapte en de finale aan Pascal overliet. Dubbelgeluk voor Johannes want in ronde 1 van Miljoenenjacht won hij ook al een Miele-pakket t.w.v. 7.500 euro voor huishoudelijk apparatuur. Ruud ging met een Sonos-pakket naar huis.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden