Bertens weet met Rus ook niet te winnen in dubbelspel in Miami

Foto: Pexels

Kiki Bertens is er op het WTA-toernooi van Miami ook niet in geslaagd een partij te winnen in het dubbelspel. Samen met Arantxa Rus verloor ze met 6-1 6-4 van de Tsjechische speelsters Barbora Krejcikova en Katerina Siniakova.

Bertens en Rus hadden van de organisatie een wildcard ontvangen, het duo Krejcikova/Siniakova is als tweede geplaatst. Eerder verloor Bertens in Miami al haar eerste wedstrijd in het enkelspel, zo meldt het ANP. De Russin Liudmila Samsonova was haar in de tweede ronde met 6-2 6-1 de baas. Bertens begon met een bye.

De 29-jarige Bertens, de nummer 11 van de wereld, reist nu door naar Charleston, waar ze vanaf 5 april deelneemt aan het graveltoernooi. Ze won het toernooi in 2018.

Demi Schuurs, die onlangs het toernooi van Dubai op haar naam wist te schrijven, bleef in Miami ook in de eerste ronde steken. Samen met de Amerikaanse Nicole Melichar was ze kansloos tegen Asia Muhammad en Jessica Pegula. Het werd 6-2 6-2 voor het Amerikaanse koppel.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen