Binnenkijken bij Sarah… het gezicht achter SAARBARBAARS

SAARBARBAARS is een merk gespecialiseerd in leren tassen en kleine lederwaren gemaakt op ambachtelijke wijze. In het centrum van Breda werkt de Bredase Sarah aan verschillende ontwerpen, nieuwe lijnen en speciale opdrachten voor haar klanten.

Haar bijzondere atelier bevindt zich in de St. Annastraat in het centrum van Breda waar je op afspraak een unieke tas kan uitzoeken of kan laten maken.

In 2017 begon Sarah Boeren op Stek met het vormen van de eerste collectie. In de afgelopen jaren is het bedrijf al flink gegroeid en heeft zich in 2020 gevestigd in de stad waar er naast een atelier ook plek is voor een winkelfunctie. In de etalage zijn er verschillende tassen te zien die van begin tot eind zelf gemaakt worden. Hier wordt er veel aandacht besteed aan de ontwerpfase waarin gekeken wordt naar de juiste kwaliteit van het materiaal en de afwerking. SAARBARBAARS is naast een tassenmerk ook een erkend leerbedrijf. ‘In het atelier werk ik samen met studenten in opleiding aan de productie en draag ik mijn kennis over. Hier haal ik enorm veel voldoening uit. Het is super gaaf om mensen met een passie te zien groeien en samen te denken in oplossing. Nee is voor mij geen antwoord. We kijken altijd vooruit.’

Onderstaande collectie tassen is uniseks gericht. Modern met een rauw randje, en elk model in persoonlijke stijl ontworpen.

Sarah (28): ‘Mijn doel is om van SAARBARBAARS een heel groot merk te maken en Breda kennis te laten maken met echte ambacht’. In de video wordt je meegenomen achter de schermen binnen dit bedrijf.

SaarBarbaars Breda

Fotocredits Lifsaga

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen