Ben jij Sally of iemand anders die in Harry een kameraad voor het leven ziet?

Foto: Dierenopvang Breda

Dit is Harry! Een Amerikaanse Stafford van bijna 4 jaar (01-05-2017). Voor Harry zijn wij op zoek naar een baas die een huis met tuin heeft in een rustige woonwijk.

Harry is vrolijk, blij, onstuimig en een tikkeltje eigenwijs. We noemen hem niet voor niets het Blije Ei van het dierenopvangcentrum!  Dat betekent echter niet dat Harry altijd vrolijk is. Alleen gelaten worden vindt hij écht niet leuk en daarom zoeken we voor hem dan ook een baas die veel thuis is (ook na corona) en hem het alleen zijn met kleine stapjes gaat aanleren. Bij zijn vorige plaatsing is hier al aan gewerkt en Harry kan na gewenning een aantal uurtjes alleen thuis blijven.

Harry loopt over het algemeen netjes mee aan de lijn, alhoewel hij af en toe sterk uit de hoek kan komen. Als het voor hem te druk is, dan trekt hij aan de lijn. Richting andere honden reageert hij met opwinding en erg veel enthousiasme. In zo’n gevallen kijkt hij niet naar de grenzen van een andere hond en kan hij te opdringerig zijn. Om deze reden plaatsen wij Harry dan ook niet bij een andere hond.

Harry is een speelse hond die graag actief bezig is. Hij doet graag wat oefeningen of spelletjes in ruil voor wat lekkers. Voor snuffelen in een snuffelmat of rennen over een behendigheidsbaan is hij altijd wel te vinden! Maar ook samen een trekspelletje doen, vindt hij erg leuk. Het commando “los” kent Harry alleen nog niet, maar voor een voertje of ander speeltje wil hij graag ruilen.

Bent u actief en op zoek naar een vrolijke kameraad voor het leven? Kijk dan voor meer informatie op de website van de dierenopvang.

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden