Ben jij 40 plus en zoek je een maatje/ levenspartner?

Group of five happy peoples run and jump to sea beach against sunset sun
Foto:

Wie alleenstaand is, en op zoek naar een lange termijn investering, denkt misschien in de eerste plaats aan investeringen in aandelen, grondstoffen of beleggingen op de beurs.

Weer anderen investeren vooral in zichzelf door studie en opleiding, terwijl weer anderen zich richten op gezondheid en yoga, meditatie of mindfulness doen. In jezelf investeren kan op veel manieren en is vaak een keuze binnen je mogelijkheden en wensen. Toch kan voor alleenstaanden die de 40 gepasseerd zijn de belangrijkste en grootste investering in het leven een duurzame relatie zijn.

Mensen die een duurzame relatie hebben, zijn gelukkiger dan alleenstaanden, blijkt uit onderzoek. Een relatie zorgt voor geluk en tevredenheid. Maar… als je als 40, 50 of 60 plusser wilt investeren in een relatie, hoe pak je dat dan aan? Een levensgezel vinden is niet niks. Je geeft een stuk vrijheid op en weet niet wat je ervoor terug krijgt. Maar toch… alleen is maar alleen.

ER ZIJN WAARSCHIJNLIJK weinig dingen zo goed voor de gezondheid als een vaste relatie. Neem er ook één! Mensen die samenwonen of getrouwd zijn, leven gemiddeld enkele jaren langer dan alleenstaanden, ook als rekening wordt gehouden met inkomen, opleiding en gedrag dat gezondheidsrisico’s oplevert, zoals roken. Uit een onderzoek in een Londens ziekenhuis, vijf jaar geleden, bleken alleenstaanden minder snel te genezen dan mensen met een vaste partner.

40 plus en klaar voor een relatie?

Als jij ouder dan 40 bent en besloten hebt om niet langer alleen te blijven, kun je 40PlusRelatie inschakelen. Wij maken dan samen met jou, werk van je gewenste relatie. 40PlusRelatie is het grootste en meest succesvolle relatiebureau in Nederland als het om singles vanaf 40 jaar gaat.

Waarom wij van 40PlusRelatie zo succesvol zijn?

Wij zetten jou als single centraal. Dit kan volgens ons alleen op een persoonlijke manier. Daarom krijg je bij ons een eigen vaste consulent bij jou in de buurt, die voor je aan de slag gaat en jou het werk uit handen neemt. We beginnen met een huisbezoek, zodat we ook jouw thuis situatie kennen en een duidelijke persoonsbeschrijving kunnen maken. Hierdoor zijn wij in staat jou in contact te brengen met andere singles, die echt bij je passen, en ook serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie. Of je nu zou willen samenwonen, een lat relatie wilt of liefdevolle vriendschap, wij doen er alles aan om jouw geluk te vinden.

De beste investering voor jezelf

We weten het, geluk zit in jezelf maar een liefdevolle partner kan het leven wat aangenamer en minder eenzaam maken. Als jij wilt investeren in jezelf en behoefte hebt aan een levenspartner, nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. De investering voor relatiebemiddeling bij 40PlusRelatie is betaalbaar, de kans op succes is groot. De beste investering is investeren in jezelf en een relatie!

Voeg de daad bij het woord, bezoek de website en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

De kans dat wij een maatje en levenspartner voor je vinden is groot!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden