Bredase kerstpakketten voor nieuwe bus Stichting Nora Werkt

Foto: Nora Werkt

Vorig jaar zijn Breda Maakt Mij Blij en Stichting Nora de samenwerking gestart met de verkoop van kerstpakketten. Dankzij het succes kon de Bredase stichting, die mensen met een verstandelijke beperking werkervaring laat opdoen, voortbestaan.

Dit jaar slaan zij opnieuw de handen ineen. Het doel? Een nieuwe bus zodat de medewerkers van Nora Werkt veilig van A naar B kunnen reizen. Zie de link onderaan.

Met deze zomerse temperaturen denk je niet direct aan Kerstmis. Toch is er wel over de timing nagedacht, legt Thibaud van der Steen van Breda Maakt Mij Blij uit: “De meeste bedrijven kiezen al vrij vroeg in het jaar hun kerstpakket uit. Vorig jaar waren we vrij laat, dus dit jaar zijn we er op tijd bij zodat we het doel van een nieuwe bus voor Nora en haar teamleden kunnen realiseren!”

Een goede voorbereiding is het halve werk
De verkoop van de kerstpakketten is inmiddels gestart via www.bredamaaktmijblij.nl en Nora en haar collega’s nemen net als vorig jaar het inpakken voor hun rekening. Marc Mutsaars, vader van Nora en oprichter van Stichting Nora Werkt, is heel blij dat de samenwerking is verlengd: “We hebben zoveel plezier beleefd aan onze samenwerking vorig jaar. Van de fotoshoot tot aan het inpakken en alle media-aandacht daaromheen, het was echt een feest voor onze medewerkers. En het belangrijkste: we bestaan nog!”

Overal over nagedacht
Dat de samenwerking hetzelfde is, betekent niet dat de kerstpakketten hetzelfde zijn. Thibaud: “We zijn nu ook veel eerder begonnen met de voorbereiding en hebben echt ons best gedaan om een uniek pakket te maken vol lokale producten. De pakketten zien er dan ook beter uit dan vorig jaar en zijn nog lekkerder geworden. Het draait om kwaliteit, maar ook om het verhaal. Ieder product zit er met een reden in en zelfs over de doos is nagedacht.”

Wil jij ook impact maken?
We hopen dat er dit jaar nog meer bedrijven met ons in actie komen. Elk verkocht pakket brengt ons een stapje dichterbij het doel: Een nieuwe bus voor Nora en haar collega’s. De kerstpakketten zijn te koop voor particulieren en bedrijven. Op die manier kunnen de bedrijven hun personeel in het zonnetje zetten en de Bredanaar kan tijdens de koude winterdagen iemand opvrolijken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden