Deze man uit Breda of omgeving wordt gezocht door de politie! Wie is hij?

Foto: Politie.nl

Deze man uit Breda of omgeving wordt gezocht door de politie! Wie is hij? Hij wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 oktober 2021 iemand onder bedreiging van een mes te hebben beroofd.

Deze verdachte krijgt een week de tijd om zich te melden, anders wordt hij binnenkort herkenbaar getoond.

Beroving met een mes

Het slachtoffer raakt die nacht rond 02.00uur met deze man bij een casino, gelegen aan het Kloosterplein, in gesprek. Op een gegeven moment vraagt de afgebeelde man aan de slachtoffer of hij een lift kan krijgen naar zijn woning in Breda. Het slachtoffer gaat akkoord en loopt met de dader naar zijn auto die op de Vlaszak geparkeerd staat. De dader geeft geen adres, maar wijst het slachtoffer de weg. Ze rijden twintig minuten rond, maar ze komen maar niet bij een eindbestemming. Hij verzoekt de man dan ook om uit te stappen. Uit het niets geeft de man hem dan een klap in zijn gezicht. Onder bedreiging van een mes grijpt hij geld uit de kleding van het slachtoffer, stapt uit de auto en rent de wijk Princenhage in.

Het gaat om een blanke man van rond de 30 jaar oud. Hij is rond de 1.85m lang en droeg die nacht een donkerkleurig jack met een lichtkleurige binnenvoering. De jas had een capuchon. Verder droeg hij zwarte sneakers met een witte rand.

In overleg met het Openbaar Ministerie wordt de verdachte eerst getoond met een zogenaamde ‘blur’. Indien hij zich niet binnen een week meldt, dan zal hij herkenbaar in de media worden gebracht.

> Tips doorgeven via het tipformulier van de politie <<

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden