175 BredaPas-houders ontvangen gratis Breda Maakt Mij Blij kerstpakket

75 BredaPas-houders zijn verrast met een kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij. Het pakket is gevuld met kwaliteitsproducten uit de regio. De kerstpakketten zijn samengesteld door Breda Maakt Mij Blij in samenwerking met Stichting Nora Werkt en zijn uitgedeeld door wethouder Boaz Adank.

December is voor velen een feestelijke maand die gepaard gaat met het geven en krijgen van cadeaus. Dat 175 kerstpakketten door de wethouder worden uitgedeeld maakt Thibaud dan ook – hoe kan het ook anders – heel erg blij. Thibaud: “Wij willen zoveel mogelijk kerstpakketten verkopen, zodat Stichting Nora Werkt een nieuwe bus kan aanschaffen.” Dat doel komt steeds dichterbij. De teller is inmiddels de 2.600 pakketten gepasseerd.
BredaPas

Dat de kerstpakketten een mooie bestemming krijgen is zeker. Deze gaan namelijk naar 175 Bredanaars met een BredaPas, een kortingspas voor inwoners van Breda met een lager inkomen. Met deze pas krijgen in totaal 7.000 Bredanaars korting bij bijvoorbeeld sportverenigingen, de bibliotheek of kringloopwinkels.

Doe ook mee!

Ben jij op zoek naar een origineel kerstpakket voor je collega’s? Ga dan naar www.bredamaaktmijblij.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden. Met jouw aankoop steun je niet alleen Stichting Nora Werkt, maar ook lokale ondernemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen