Reptielenwinkel behoort tot ‘essentiële winkels’ en blijft dus gewoon open

Foto: Jurassic World

Reptielenwinkel Jurassic World is volgens de Rijksoverheid een ‘essentiële winkel’ en blijft dus gewoon open tijdens de huidige lockdown en kerstvakantie open.

Check de openingstijden via hun website hieronder.

Dierenwinkel is ‘essentieel’

Locaties voor dierverzorging blijven tijdens de lockdown gewoon open, zodat er bijvoorbeeld voedseldieren kunnen worden gehaald en het welzijn van dieren niet in gevaar komt. Reptielenwinkel Jurassic World aan de Stationsstraat 30 in Rijen is dus tijdens de lockdownperiode gewoon geopend met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Voedseldieren

Eigenaren Nelson Polen en DeeDee Koolen: “Wij hebben altijd verse voedseldieren op voorraad, en als er iets specifieks gewenst is dan kunnen wij dat altijd bestellen. In onze winkel geldt elke zaterdag en zondag zelfs een aanbieding voor de krekels en sprinkhanen. Daarnaast geven wij graag specifiek advies over het houden van reptielen en alle vragen die er bij het houden van deze bijzondere dieren kunnen ontstaan.”

Gratis bezorgen binnen 25 km

“Sinds onze opening in augustus hebben we al vele klanten blij kunnen maken met reptielen en alles wat daarbij komt kijken.” zo vertellen Nelson en DeeDee trots. “Zo hebben we compleet ingerichte terraria met één of meerdere reptielen voor starters. Zo krijgen zij direct een beeld over hoe dieren gehuisvest moeten worden. Daarnaast is ons assortiment recent verder uitgebreid en bevat onze webshop honderden extra producten. Bovendien bezorgen wij terraria en dieren binnen een straal van 25 kilometer helemaal gratis!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen