Kom naar de wk van de circulaire economie op STEK

Tijdens de week van de circulaire economie wordt er weer op 10 t/m 13 februari een leuk programma georganiseerd! Met o.a.

‘Werk maken van Circulaire Economie’. 10 februari  van 15:00- 17:00:

Gratis online event georganiseerd door gemeente Breda, Avans Hogeschool en Breda Circulair. Waar Stek ondernemer Plastiek deel gaat nemen aan de paneldiscussie, kijken dus! Meer info over het programma en hoe je kan aanmelden zie: https://www.bredacirculair.nl/events/weekce22/

11 februari om 11:00: DE uitreiking van de circulaire doorgeef trofee.  Op 6 feb. 2021 werd de  doorgeef-trofee voor het eerst uitgereikt. Deze trofee is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Breda, STEK en stichting Breda Circulair. De trofee is bedoeld om ondernemers die goed bezig zijn met circulariteit aan te moedigen. De houder van de trofee bepaalt zelf aan wie hij of zij deze doorgeeft. Op deze manier hopen we dat er een keten ontstaat van inspiratievolle ondernemers en ons ecosysteem te versterken. Op 6 februari 2021 werd de  doorgeef-trofee voor het eerst uitgereikt. De initiatiefnemers van Breda maakt me blij en  Elisah Pals waren de eerste en de 2de trotse bezitters van de doorgeef-trofee. De trofee is nu in handen van Vermeulen en Zonen Sloopwerken. Wie o Wie wordt de nieuwe winnaar?

12 februari: Swap en re-use kleding ruilmarkt van 12:00 tot 17:00 bij het Stekcafé.. Kom lekker RUILEN en SWAPPEN! Neem minimaal 3 tot 10 kledingstukken of accessoires mee. Die schoon, netjes en heel zijn en kom ruilen voor leuke andere artikelen! Geheel gratis!

13 februari: Koopzondag op Stek met VINTAGE BINGO van 12:00 tot 17:00

Kom gezellig winkelen en ontdek onze gezellige winkels, ateliers en horeca die leuke en heerlijke producten verkopen van hergebruikte en/of plasticvrije materialen. Of voedselverspilling tegen gaan. De Stadsjutters organiseren tijdens de koopzondag een heuse  ‘Vintage-passant- Bingo’. Mocht je in de vintage prijzen willen vallen, we laten de bingogetallen rollen tussen 14:00 en 16:00 uur. Check gerust vooraf alle leuke prijzen. Een bingokaart kost €5,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen