Miriam Bryson nieuwe directeur-bestuurder bij StiB

Foto: StiB

StiB, hét kenniscentrum voor mantelzorg in Breda, heeft vanaf 18 april een nieuwe directeur-bestuurder: Miriam Bryson. Zij volgt Ursula van Weert op, die tien jaar lang directeur-bestuurder was bij StiB.

Het afgelopen decennium heeft StiB onder haar leiding een mooie ontwikkeling doorgemaakt. “Een mooi moment om het stokje over te dragen”, aldus Van Weert. Haar opvolger is een ervaren directeur-bestuurder uit de wereld van zorg en welzijn.

Verder ontwikkelen en versterken
Miriam Bryson was 11 jaar werkzaam bij Welzijn Organisatie, waarvan 5 jaar directeur en de afgelopen 6 jaar directeur-bestuurder. Bij deze organisatie is mantelzorg ook een belangrijk aandachtsgebied. Deze 11 jaar lange ervaring en haar passie voor zorg en welzijn gaat zij nu inzetten voor StiB en de 55.000 mantelzorgers in Breda.

Na ruim 11 jaar wil de Bredase Miriam Bryson haar talenten dichter bij huis inzetten. “Ik kijk ernaar uit om StiB, als zeer gewaardeerde maatschappelijke organisatie verder te ontwikkelen en te versterken.”  Bryson wil samen met professionals, vrijwilligers en de mantelzorgers de zichtbare richting naar een betekenisvolle toekomst van StiB en de succesvolle samenwerkingen voortzetten.

Ook de Raad van Toezicht van StiB is blij met de aanstelling van Miriam Bryson. “We hebben er het volste vertrouwen in dat deze sterke bestuurder onze organisatie naar een toekomst kan leiden waarin een groter beroep zal worden gedaan op de samenleving, om bij te dragen aan de zorg voor onze dierbaren. StiB zal uitgedaagd worden om al deze mantelzorgers te ondersteunen. Of ze nu jong of ouder zijn, werken of niet werken en met welke achtergrond dan ook.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen