Nieuwe manier van afscheid nemen in Prinsenbeek

Foto: Buiten Afscheid Prinsenbeek

Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer. Daarom wil je dat afscheid op jouw eigen, persoonlijke manier vorm kunnen geven. Want goed afscheid nemen draagt bij aan een goede start van het rouwproces.

Samen met familie en vrienden herinneringen ophalen, de uitvaart vormgeven en condoleancebezoek ontvangen. Het kan allemaal bij Buiten Afscheid in Prinsenbeek.

Ruimte voor eigen invulling van het afscheid

In dit afscheidshuis, gevestigd in een sfeervolle woning aan de rand van het dorp, kan de overledene worden opgebaard in de dagen tot aan de uitvaart. Het afscheidshuis en de achterliggende tuin zijn gedurende deze periode exclusief door jullie te gebruiken; je hebt een heel huis tot je beschikking met alle nodige faciliteiten, om op eenvoudige manier je bezoek te kunnen ontvangen. Bepaal zelf wanneer je er wilt zijn. Voor degenen die van verder weg komen of voor hen die de overledene liever niet alleen laten, zijn er twee gastenverblijven (elk voor 2 personen).  Verder kan er ongestoord gewandeld worden in de prachtige tuin en zijn er verschillende zitjes waar je even tot bezinning kunt komen. Buiten Afscheid is een helende plaats voor mensen die in de rouw zijn. Er kan een intieme uitvaartceremonie gehouden worden en er is alle ruimte voor je eigen invulling.

  • Op www.buitenafscheid.nl staat alle informatie; neem gerust contact op om een keer langs te komen. Hella de Wit geeft je graag een kijkje achter de schermen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen