Toeristisch Traaie klaar voor het toeristenseizoen 2022 met uitreiking schildje

Foto: Toeristisch Traaie

Het nieuwe toeristenseizoen in Terheijden staat voor de deur. Ter lancering hiervan ontvangen alle deelnemers van Toeristisch Traaie een fraai schildje dat buiten, dus goed zichtbaar, opgehangen wordt. In Toeristisch Traaie werken ondernemers, stichtingen en vrijwilligers samen om te laten zien hoeveel ons dorp te bieden heeft.

Op vrijdag 25 maart, 09:30 uur start het toeristenseizoen met de uitreiking door wethouder Lieke Schuitmaker (gemeente Drimmelen) van dit schildje aan Marlies Joosen van Mini-camping Munnikenhof Terheijden.

Toeristisch Traaie: alle deelnemers zichtbaar

Toeristisch Traaie heeft het toeristisch aanbod van Terheijden gebundeld in een website: www.toeristischtraaie.nl. In één oogopslag zijn alle bezienswaardigheden en activiteiten duidelijk en goed te vinden voor toeristen. Het emaillen schildje versterkt deze zichtbaarheid. Na de officiële plaatsing op 25 maart bij Mini-camping Munnikenhof zullen de schildjes bij de overige deelnemers gehangen worden.

Terheijden als sterk toeristisch merk

Terheijden heeft toeristen veel te bieden op het gebied van historie, bezienswaardigheden, natuur, eten en drinken en overnachtingen. Zo heeft Terheijden prachtige monumenten, waaronder vier Rijksmonumenten. In het dorp en de omgeving is het goed vertoeven. Je kunt er fijn wandelen of een mooie fietstocht maken. Toeristisch Traaie zet Terheijden toeristisch op de kaart.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen