Lekker in je vel dankzij Studio VitaHealth

Foto:

Studio VitaHealth in Etten-Leur is een afslankstudio/beautysalon waar verschillende aspecten van je gezond voelen aan bod komen. Dan gaat het om advies over voeding, beweging, afslanken, huidverbetering en bewustwording van wat gezond zijn voor jou betekent. En dat alles op natuurlijke basis. Studio VitaHealth zorgt dat je goed in je lichaam zit, zodat je straalt en zo vitaal mogelijk ouder wordt. Als dat geen fijn vooruitzicht is?

Altijd persoonlijk advies en begeleiding

De orthomoleculaire gewichtsconsulent van Studio VitaHealth is opgeleid om je te adviseren en begeleiden bij de aanpassing van je leefstijl. Niet alleen met gewicht verliezen, maar ook door gezonder eten, beter bewegen en een nieuwe leefstijl en mindset. Je krijgt de juiste begeleiding naar een gezond eet- en beweegpatroon. In een persoonlijk behandelplan komen doelen en mogelijkheden te staan, gebaseerd op je eigen situatie. Van daaruit volgen meerdere consulten, waarin je gemeten en gewogen wordt en al je vragen besproken. Zo blijf jij gemotiveerd.

Afslanken met een uniek voedingsplan

Bij Studio VitaHealth werk je samen aan gezond afvallen, goed in je vel zitten en natuurlijke voeding. Dat is belangrijk, want zo voorkom je eenvoudig allerlei klachten en kwalen en blijf je makkelijker fit en vitaal. Gezond eten is de beste basis daarvoor. En dat hoeft niet zo moeilijk te zijn als het soms lijkt. Je krijgt bij Studio VitaHealth een uniek voedingsplan dat is afgestemd op jouw bloedwaarden. Gezond afvallen heeft namelijk veel te maken met jouw hormoonhuishouding. Jouw persoonlijke hormoonbalans en stofwisseling laten precies zien wat de juiste voedingsmiddelen zijn voor jouw lichaam. En dat zorgt voor een voedingsplan en begeleiding op maat waarmee jij jouw gezonde gewicht bereikt.

Beweging door middel van TFM warmtecabine

Bewegen is net als voeding belangrijk om lekker in je vel te zitten. Bij Studio VitaHealth kun je bewegen door middel van een TFM warmtecabine. Dat zorgt voor optimale vetafbraak. In zo’n warmtecabine worden warmte en intensieve spieractiviteit gecombineerd. Daarmee creëer je een After Burn Effect, waarmee ook na het bewegen de calorieverbranding gewoon door blijft gaan.

Of geniet van sauna of stoomcabine!

Gewoon even heerlijk genieten van een moment voor jezelf? Nieuw in de studio is de sauna en Turkse stoomcabine. Kom je voor TFM, dan kun je hier al gebruik van maken. Maar Studio VitaHealth gaat Studio ook fijne wellness-arrangementen aanbieden. Houd de website in de gaten!

Mooi van buiten

Studio VitaHealth is tevens een beautysalon, waar hard gewerkt wordt aan het laten stralen van jouw lijf. Huidverbeterende behandelingen, body wax, speciale peelings en scrubs, cupping, bindweefselmassage en een fijne massage – allemaal om jou beter in je vel te laten zitten. Alle producten bij de behandelingen zijn op 100% natuurlijke basis.

Totaalplaatje: optimale vitaliteit

Bij Studio VitaHealth werk je samen aan een gezonder leven. Een gezond eetpatroon draagt bij aan het voorkomen van o.a. diabetes type II, reuma, chronische migraine, te hoge cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte en vetstofwisseling stoornissen. Ga je ook nog regelmatig bewegen, dan slaap je beter, neemt je fysieke en psychische kracht toe, breek je lichaamsvet af, spaar je spier- en bindweefsel en blijft je huid strak en glad. Optimaal vitaal dus. Jij zit lekker in je vel en ervaart geluk!

Ervaar het zelf!

Wil jij onder persoonlijke begeleiding afvallen, beter bewegen en het beste uit jezelf halen? Kom dan langs bij Studio VitaHealth (Bisschopsmolenstraat 120a) of neem contact op voor de mogelijkheden.

studio-vita-health

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen