Koopwoning van de week: Bernard de Wildestraat 576 | wonen aan het water!

Foto: Makelaarshuys Johanna en Gijs

Wonen aan het water, in een instapklaar 2-kamer appartement met een prachtige houten vloer, een balkon op het zuiden en een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder. En dan ook nog in een waanzinnig energiezuinige woning! Wie wil dat nou niet.

Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum Moerwijk waar je werkelijk voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. En op eveneens bijzonder korte afstand bevindt zich het winkelcentrum Brabantplein en het stadscentrum van Breda. Het is een ideale woning voor mensen die van rust houden maar toch het vertier om de hoek wensen!

Indeling appartement aan het water

Via het parkeerterrein voor de gasten, heb je toegang tot de fraaie entree met bellentableau van het complex, de gemeenschappelijke fietsenstalling en de inrit naar de parkeergarage. Via de lift of middels de trap bereik je de tweede woonlaag waar het appartement is gelegen.

Appartement

Via de voordeur heb je toegang tot de ruime hal met videofoon, open garderobekast en meterkast (8 groepen en aardlekbeveiliging). Vanuit deze hal zijn alle ruimtes in de woning te bereiken. De gehele woning is voorzien van een fraaie lamelparket eiken vloer (behalve de badkamer en het toilet). De woonkamer is gelegen aan de waterzijde en is bijzonder licht. Vanuit hier heb je een vrij uitzicht over het water. Regelmatig komt er een zwaan voorbij gezwommen! Je geniet van de natuur terwijl je alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

Vanuit de woonkamer bereik je de open keuken en het balkon. De keuken is voorzien van voldoende keukenkastjes en de volgende apparatuur: een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een combimagnetron. Ook vanuit de keuken heb je een fantastisch vrij uitzicht.

Het heerlijke balkon is gelegen boven het water en is gesitueerd op het zuiden. Je kunt hier in de zomer, maar ook al heel vroeg in het voorjaar en in het najaar genieten van de zon. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel.

De riante inpandige berging is voorzien van aansluitpunten voor de wasmachine, hier is de mechanische afzuiging geplaatst en bevindt zich de verdeler voor de vloerverwarming. Het separate, ruime toilet, is voorzien van een fonteintje.

Onder het complex bevindt zich de eigen parkeerplaats (nummer 30). Via deze ruimte kun je middels een lift naar de begane grond, waar je de hoofdlift kunt nemen naar de woning. Mede om deze reden is de woning ook geschikt voor personen die minder valide zijn. Uiteraard is de woning ook via een trap bereikbaar. Voor het complex, buiten, bevinden zich parkeerplaatsen voor de bezoekers.

Gemeenschappelijke fietsenstalling: De bewoners hebben ook de beschikking over een gemeenschappelijke, afgesloten fietsenstalling.

Bijzonderheden

  • Super modern appartement
  • Bijzonder energiezuinig
  • Geweldige ligging
  • Fenomenaal uitzicht
  • De temperatuur is in elke ruimte afzonderlijk in te stellen
  • Fraaie lamel parketvloer
  • Ruim balkon gelegen op het zuiden
  • Een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder
  • Een beveiligde fietsenstalling
  • Het complex is voorzien van een lift
  • Op loopafstand van winkelcentrum Moerwijk
  • Het Brabantplein, alsook het stadscentrum van Breda zijn heel eenvoudig en snel te bereiken

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen