Politie zoekt drietal mannen na inbraak Jumbo supermarkt in Terheijden (beelden)

Op vrijdag 7 januari 2022 wordt er om 04.20 uur ingebroken bij de Jumbo supermarkt aan de Hoofdstraat 61 te Terheijden. Drie mannen forceren de nooddeur en komen zo binnen. Ze gaan meteen naar de servicebalie om zoveel mogelijk sigaretten bij elkaar te graaien.

Met z’n drieën gaan ze naar de servicebalie. Want daar ligt waar het ze om te doen is. Sigaretten. Het vergt het nodige duw en trekwerk, maar uiteindelijk lukt het ze toch om het nodige los te rukken. Zoveel als ze bij elkaar kunnen graaien gaat in de lakenzakken die ze bij zich hebben. Ze maken er een enorme puinhoop van, breken alle lades open en los, gooien de rekken de winkel in. En ook die laatste sigaretten moeten mee. En daar gaan ze weer. Alle drie met gevulde lakenzakken op de rug. Ze zijn ongeveer vijf minuten binnen geweest.

Vragen

De politie zoekt deze mannen. Kunt u helpen ze te vinden? Laat het ook weten als u is opgevallen dat ergens sigaretten te koop aangeboden zijn tegen onmogelijke prijzen. Geef uw tips online door, of bel met de tiplijn op 0800 6070. Als u liever uw naam niet zegt, maar wel iets wilt delen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, waar u helemaal anoniem iets kunt delen.

De eerste uitzending is op maandagavond 18.15 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen