C.C. ’t Aogje viert 66-jarig bestaan met De Aogse Afvalrace

Foto: Stichting C.C. 't Aogje

Stichting C.C. ’t Aogje bestaat in 2022 66 jaar. Om dit te vieren wordt er op zaterdag 2 juli een nieuwe activiteit georganiseerd op de Haagsemarkt.

Iedereen kan meedoen, jong en oud. Als je bekend bent met de knock-out show, zal de activiteit je bekend voorkomen. Deze show wordt namelijk in een nieuw jasje gestoken.

Uitdagingen en dilemma’s

Tijdens het spel worden er meerdere rondes gespeeld. Geen sportieve prestaties of ingewikkelde breinbrekers, maar wel verschillende uitdagingen en dilemma’s. Waar moet je aan denken? Tractoren, motorzagen, ballonnen, autobanden, bierkratten en veel meer.

Ook het publiek wordt ingezet tijdens de uitdagingen. Welke persoon wint de uitdaging? Dat kies je door in een van de twee vakken te gaan staan. Met een beetje geluk kies je het juiste antwoord en mag je een ronde verder. De groep die het verkeerde antwoord heeft gekozen valt helaas af. De antwoorden op de dilemma’s zijn van te voren niet bekend. Alles hangt af van geluk en de samenloop van omstandigheden.

Wat is er te winnen?

De persoon die tot het laatst in het spel blijft is de winnaar. Deze persoon wint een cheque van maar liefst €222,22. Tijdens de activiteit is de presentatie in handen van Ad Romijn en Pim van Ginneken.

Meer informatie

De Aogse Afvalrace vindt plaats op 2 juli 2022 op de Haagesmarkt. De inschrijving start die dag om 18.30 en kost €2,- per persoon. Om 19.00 start de activiteit, naar verwachting is deze om 22.30 afgelopen.

 

Reacties

Cookieinstellingen