Asieldier van de week: fotogenieke Zelda

Foto: DOC Breda

Hi, ik ben Zelda. Over 2 weekjes word ik 2 jaar oud en voor mijn verjaardag wens ik een kennismaking met mijn toekomstige baasje.

Omdat ik best onzeker ben, is het namelijk wel fijn als ik eerst meerdere keren uitgebreid aan je mag snuffelen, voordat ik met je mee naar huis kan. Maar als ik je eenmaal ken, dan speel en knuffel ik super graag met je.

Met mijn fotogenieke snuitje, mocht ik pas geleden mee naar het bos voor een fotoshoot, waarvan je bij deze tekst wat resultaten ziet. Ook dat vond ik spannend, want ik moest eerst mee met zo’n ding op 4 wielen. Stiekem was het ook wel leuk, want rollen in pas gemaaid gras is best fijn. En ze hadden een tas vol met speelgoed meegenomen die ik uit mocht pakken. Daar zaten ook piepspeeltjes bij en daar ben ik dol op.

Heb jij het geduld om mij alle dingen te leren die ik nog niet ken en samen met mij te werken aan vertrouwen krijgen in mezelf en alles daar omheen? Kijk dan snel op mijn profiel. Daar vind je ook wat meer foto’s van mijn fotoshoot.

Meer informatie:

Reacties

Cookieinstellingen