Koopwoning van de week: Moeraszegge 47 Breda

Foto: Funda / EHP Makelaardij

Ruime, eigentijdse tussenwoning met zonnig dakterras, stenen berging, parkeerplaats op eigen terrein, voor en achtertuin gelegen op het zuidwesten. De woning is fraai gelegen aan een singel aan een breed opgezette straat in de gewilde wijk Kroeten.

Bouwjaar 2001, perceelgrootte 140 m², inhoud ca. 400 m³, woonoppervlakte ca. 128 m². Aanvaarding: In overleg.(wenselijk november 2022)

De woning ligt in een mooie omgeving met uitzicht over de singel aan de straatzijde en nabij het Haagse Beemdenbos en poldergebied. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en op de tweede verdieping een zonnig dakterras. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is dus tuingericht. De zonnige achtertuin ligt gunstig op het zuidwesten.

De indeling is als volgt:

Begane grond:

Entree/hal met garderobe en meterkast en kast met warmtewisselaar; ruime tuingerichte woonkamer (ca. 34 m²) afgewerkt voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin; dichte woonkeuken aan de voorzijde gelegen met schuifdeur, nette inrichting voorzien van kunststof werkblad met RVS spoelbak, opbergkasten en diverse inbouwapparatuur te weten: inductie kookplaat (2020), afzuigkap, losse amerikaanse koel-/vriescombinatie en vaatwasmachine; tussenportaal met trapopgang en een deels betegeld toilet met hangend closet en fonteintje. De b.g.g. is voorzien van een confettivloer.

De achtertuin is ca. 9 meter diep, is gunstig gelegen op het zuidwesten en is voorzien van bestrating, borders met vaste beplanting. Aan weerszijde staan op de erfgrenzen houten tuindelen. In de achtertuin bevindt zich een ruime, stenen berging voorzien van elektra. Afvalcontainers kunnen achter een afscheiding worden geplaatst, daarnaast bevindt zich de poort naar de achterom.

1e verdieping:

Overloop met vaste trap naar tweede verdieping en inbouwkast met voorbereiding voor een aansluiting van een 2e toilet; slaapkamer I voorzijde met aluminium schuifraam; slaapkamer II voorzijde met aluminium schuifraam; slaapkamer III achterzijde over de gehele breedte; geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine met thermostatische mengkraan, ligbad met mengkraan, wastafel met spiegel en planchet. De verdieping is voorzien van een confettivloer.

2e Verdieping:

Vaste trap uitkomend op de overloop met deur naar dakterras (ca. 28 m².) georiënteerd op het zuidwesten; berging/wasruimte voorzijde met Warmte TerugWin unit; royale IV slaapkamer met deur naart het dakterras. De verdieping is voorzien van een confettivloer.

Parkeren:

De woning beschikt over een parkeerplaats voor de woning, mogelijkheid voor 2 auto’s. Tevens zijn er voor en nabij de woning diverse openbare parkeerplaatsen aanwezig

Meer informatie:

Bron: Funda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen