Koopwoning van de week: Vinkstraat 30 Breda

Foto: Funda / KIN Makelaars Breda

Deze moderne jaren ‘30 uitgebouwde middenwoning met maar liefst 5 slaapkamers + 2 badkamers is gelegen in één van de populairste straten van de Belcrum. Deze toffe woning is de afgelopen jaren door de huidige eigenaar flink gemoderniseerd en beschikt over een sfeervolle woonkamer met vloerverwarming, uitgebouwde moderne woonkeuken, nieuwe badkamer en een heerlijke achtertuin met stenen schuur en een achterom.

Diverse originele elementen zijn nog in de woning aanwezig zoals glas-lood en paneeldeuren.

Indeling woning Vinkstraat 30 4815 AV Breda

Begane grond:
Hal/entree met trapopgang, meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars, digitale dag- & nachtstroom tariefmeter, digitale gasmeter en watermeter), moderne toiletruimte en toegang tot de living/woonkamer. De toiletruimte is voorzien van wandcloset en fonteintje. De living/woonkamer is voorzien van een stoere giet(kurk)vloer en houtkachel. De woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken aan de achterzijde. De keuken met spoel/werkeiland en een gezellige eetbar is voorzien van een moderne keukeninrichting (2018) met diverse apparatuur o.a. vaatwasser, 6pits gaskooktoestel (SMEG) met oven, afzuigkap en vriezer. Middels openslaande tuindeuren heb je toegang tot de tuin. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning zijn glas-in-lood ramen aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met (gesloten) trapopgang, toegang tot slaapkamers I, II, III en de badkamer.
Slaapkamer I (ca. 4.04 x 3.35 m.) gelegen aan de achterzijde met een vaste kast.
Slaapkamer II (ca. 2.93 x 3.35 m.) gelegen aan de voorzijde en een vaste kast.
Slaapkamer III/werkkamer (ca. 1.96 x 1.80 m.) gelegen aan de voorzijde en een vaste kast.
Badkamer (ca. 3.01 x 1.80.m.) gelegen aan de achterzijde met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel. De badkamer is vernieuwd in 2018. Alle slaapkamers zijn voorzien van houtenvloerdelen.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot twee ruime zolderslaapkamers en vlizotrap naar de bergvliering.
Zolderslaapkamer IV (ca. 2.37/2.07 x 5.24 m.) met vaste kast, dakkapel, 2 Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Deze kamer geeft ook toegang tot de tweede badkamer.
Zolderslaapkamer V (ca. 3.13/2.30 x 4.69 m.) gelegen aan de achterzijde, met dakkapel over de gehele breedte, vaste kast met plaats van de CV-Combiketel (Remeha, 2006), bergruimte achter de knieschotten en ook toegang tot de tweede badkamer. Badkamer II gelegen tussen beide zolderslaapkamers en voorzien van toilet, douche en vaste wastafel.

Vliering:
Vliering, toegankelijk via de overloop met de nodige bergruimte.

Tuin:
De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin is aangelegd met bestrating en vaste beplanting. De heerlijke achtertuin (ca. 9.00 x 6.00 m.) is gelegen op het zonnige zuidoosten en aangelegd met bestrating, een gazon en vaste beplanting. Achter in de tuin staat een ruime berging (ca. 2.30 x 4.06 m.) en er is een achterom.

Meer informatie:

Bron: Funda

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen