Koopwoning van de week: Patrijsstraat 20 Breda

Foto: Funda / Hendriks Makelaardij Breda

Voor wie op zoek is naar een écht instapklare jaren ´30 hoekwoning met sfeer waar je alleen je eigen spullen maar mee hoeft te brengen en kan wonen en dat alles in de leukste wijk van Breda dichtbij het centrum, moet deze toffe woning op de hoek van de Patrijsstraat 20 in de Belcrum echt gezien hebben!

De woning is, vanaf 2014, in de loop van de jaren nagenoeg volledig gemoderniseerd, uitgebouwd, goed onderhouden, gelegen op een centrale locatie in Breda en beschikt, naast een ruime, lichte woonkamer met een in 2019 vernieuwde moderne keuken, ook nog over een zonnige achter- en zijtuin op het zuidoosten, een eigen garage en drie ruime slaapkamers. Om het woongenot compleet te maken woon je op loopafstand van het centraal station en op vijf minuten fietsen sta je in het gezellige centrum van Breda met tal van horeca gelegenheden en het bruisende stadsleven.

Is dit precies wat je zoekt? Neem dan vandaag nog contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met één van onze makelaars. Zien we je snel?

Meer informatie: 

Bron: Funda.nl

Reacties

Cookieinstellingen