Tweede editie van de Kielegatse Vrijmarkt

Foto:

De laatste weken voor de kerstvakantie zijn altijd wat hectisch. Kerstborrels op het werk, nog een kerstvoorstelling van de kinderen op school, het menu bepalen en wellicht de laatste kadootjes inslaan.

Een drukke tijd, net voordat de meeste Bredanaars lekker de vakantie ingaan. Maar ook een mooi moment om, tussen de feestdagen, het huis  op te ruimen. Want na het succes van 2019 organiseert Stichting Kielegat op zondag 22 januari 2023 de tweede editie van de Kielegatse Vrijmarkt. Een ideale manier om in het nieuwe jaar een zakcentje bij te verdienen of een mooi item op de kop te tikken. Wel zo lekker na zo’n duur jaar.

Heb jij een overvolle zolder, garage of berging met carnavaleske items die je niet meer gebruikt? Dan is dit het moment om dit bij elkaar te gaan verzamelen. Op zondag 22 januari kunnen carnavaleske kopers en verkopers vanaf 10.11 uur bij de prachtige en industriële locatie Brack hun vrolijke hart ophalen tijdens de tweede editie van de Kielegatse Vrijmarkt.

Carnavaleske ondernemers en creatievelingen

Ben jij een creatieveling (groot of klein) die zelf carnavaleske items maakt (tooien, bloemenbanden, armbandjes, jasjes, kielen, broches etc)? Geef je carnavaleske workshops of demonstraties waar we allemaal wat van kunnen leren (schmink, naaien, breien, toeteren of…)? Of ben je een carnavaleske ondernemer uit de regio?  Iedereen is welkom op de Kielegatse Vrijmarkt.

Koopjesjagers en Kielegats-fans

Trouwe bezoeker, koopjesjager, fan van carnaval of als je gewoon benieuwd bent naar wat de Vrijmarkt of carnaval in ut Kielegat überhaupt is… zet de 22ste in je agenda! Ook als je gewoon een gezellige zondagochtend wilt hebben. Op het binnenterras kun je iets lekkers eten of drinken en ook Prins Arie is aanwezig met z’n gevolg en hofkapel. Voor de kleintjes is er zelfs een springkussen van Club Kielegat. Bij de entree vragen we een kleine en vrijwillige bijdrage om de Vrijmarkt én carnaval in ut Kielegat te kunnen bekostigen.  

Hoe kan je iets verkopen?

Te gek vinden wij het dat we terecht kunnen bij Brack Breda. Door deze locatie hebben we dit jaar een aantal opties voor de verkopende carnavalsfans. Je kunt een kleine of grote tafel huren of een plekje op de kleedjesmarkt reserveren. Meer informatie hierover verkrijg je via onze website of stuur een mailtje naar [email protected].

Als dat geen mooi begin is van het nieuwe jaar én  een leuke opwarmer voor het carnaval wat een paar weken later gaat losbarsten. Verdien zo mooi wat extra’s of een leuk carnavalesk  pakje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen