Happy Ouders kroegentocht avond woensdag 18 januari 2023

Foto:

Ouders opgelet, we gaan weer de kroeg in! Het uitgaansleven is weer zoals we het kennen. Misschien staat uw puber ook te trappelen om naar feestjes te gaan en de remmen los te gooien. Wat kunt u als ouders/verzorgers doen om dit in goede banen te leiden?

Benieuwd naar de feiten en fabels over alcohol en drugs? Of geïnteresseerd in hoe het uitgaan in Breda er tegenwoordig uitziet? Dan is de Happy Ouders kroegentocht iets voor u!

Bezoek het populaire uitgaansleven in Breda. Jongeren van alle leeftijden komen naar de stad om uit te gaan. Gemeente Breda probeert dit met verschillende netwerkpartners zo veilig mogelijk te maken. Wat voor invloed heeft uitgaan dat op uw kind? Op deze avond krijgt u informatie over het puberbrein, veilig uitgaan, alcohol en drugs. En natuurlijk handige tips om hierover in gesprek te gaan met uw kind! Ook biedt Happy Ouders u de kans om uw vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere ouders. De avond wordt begeleid door experts van Novadic-Kentron, Politie, Handhaving, Horeca en Beveiliging.  Het Helder Theater bootst herkenbare situaties na en gaat hierover met u in gesprek.

Heeft u een kind uit de puberleeftijd (vanaf 14 jaar) en interesse in Happy Hours voor Happy Ouders? Dan nodigen wij u graag uit op woensdag 18 januari 2023 om deel te nemen aan Happy Ouders. Vanaf 19:00 uur gaan de deuren voor u open en uiterlijk om 22:00 uur zal de avond eindigen. U kunt daarna nog met andere ouders en de experts napraten.

  • Meldt u aan via www.happyouders.nl. Uiterlijk 13 januari ontvangt u van ons de benodigde informatie (oa de startlocatie) per email.

Let op, deze avond is speciaal voor u, dus zonder kinderen. Wij zien u graag op de Happy Ouders avond!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen