Nog voor de zomer leren dansen bij Danscentrum Goetjaer

Foto:

Vanaf 27 januari 2023 starten er weer nieuwe beginners cursussen bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. Het gaat om een kennismakingscursus van 12 weken en kost € 125,- per persoon. Het is wel belangrijk dat er voldoende deelnemers zijn om de cursussen door te laten gaan.

De lessen zijn op vrijdagavond van 20.10 tot 21.10 uur, op zaterdag van 19.05 tot 20.05 uur en op woensdagavond van 21.15 tot 22.15 uur. De eerste les is een vrijblijvende kennismakingsles. Vind je het niet leuk dan zijn er geen kosten en verplichtingen aan verbonden. Vind je het wel leuk, dan is het de 1e les van een blokje van 12 lesweken.

7 dagen per week dansles

Bij Goetjaer wordt er 7 dagen per week dansles verzorgd van beginners tot aan dansdocenten toe. Voor iedereen die van dansen houdt, is er dus voldoende keuze. Heb je al eerder gedanst, dan hoef je natuurlijk niet opnieuw te beginnen. Informeer of bel naar alle mogelijkheden die Goetjaer heeft.

De vele lessen bieden een groot voordeel. Als je een les lastig vindt, dan kun je, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Er is altijd wel een parallelgroep waar je kunt komen dansen. Ook als je het gewoon fijn vindt om meer te bewegen ben je van harte welkom. Je mag, indien mogelijk, meerdere keren per week dezelfde dansles volgen zonder extra kosten. Dát is de extra service die Goetjaer aanbiedt!

Kom dansen!

Dansles is de leukste les die er is. Hoofdzaak is dat je goed leert dansen, en dat mag je aan Danscentrum Goetjaer overlaten. Daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en je je thuis voelt in deze sfeervolle dansschool op een A-locatie.

Danscentrum Goetjaer is gevestigd aan Van Bergenplein 17 – 4871 CD Etten-Leur. Meer informatie: www.goetjaer.nl of 06-54775280.

Reacties

Cookieinstellingen