Inloopavond bij afscheidshuis Buiten Afscheid op woensdag 25 januari

Foto:

Samen met uitvaartonderneemster Patricia Notting van Cordis Uitvaart organiseert Hella de Wit van Buiten Afscheid op woensdag 25 januari a.s. van 19.30 – 21.00 uur een inloopavond. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom voor een kennismaking bij Buiten Afscheid in Prinsenbeek.

Met aandacht afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare werkt vaak helend voor nabestaanden. En daarvoor heb je een plek nodig, een locatie waar je afscheid kunt
nemen op een manier die bij de overledene en de nabestaanden past. Het probleem is dat je eigen huis hiervoor niet altijd de gewenste of meest geschikte plek is en de grotere
uitvaartcentra vaak niet zo huiselijk aanvoelen. Waardoor je je opgejaagd en onrustig voelt. Zeker omdat de periode tussen overlijden en uitvaart als een emotionele rollercoaster kan aanvoelen. Dit is waarom Buiten Afscheid nabestaanden een plek biedt waar zij zelf tot rust kunnen komen, zodat zij op een passende en bewuste manier afscheid kunnen nemen.

Ervaren of Buiten Afscheid bij je past?

Loop dan op woensdagavond tussen 19.30 – 21.00 uur geheel vrijblijvend bij het afscheidshuis binnen voor een kennismaking, volg een rondleiding en bespreek eventuele wensen die je hebt.

Check voor je vertrekt de status van het afscheidshuis rechts bovenaan op de website van het Buiten Afscheid. Als het afscheidshuis in gebruik is, kan de inloopavond
namelijk niet doorgaan en wordt dit op de website vermeld. Schikt woensdagavond je niet, dan kun je altijd bellen voor het maken van een andere afspraak.

Buiten Afscheid is gevestigd aan de Postbaan 11 in Prinsenbeek. Kijk op de website voor de contactgegevens: www.buitenafscheid.nl.

Reacties

Cookieinstellingen