Socialisten West Brabant organiseren forumdiscussie ‘Feminisme in onze tijd’

Foto: Pixabay

In het kader van Internationale Vrouwendag organiseert Socialisten West-Brabant zaterdagmiddag 11 maart in Breda een forumdiscussie met het thema: Feminisme in onze tijd.

Tijdens de forumdiscussie zullen spreeksters van FNV, BIJ1 en ‘De Socialisten’ een inleiding geven over het feminisme. Vragen die centraal staan zijn tijdens de discussie zijn: Wat valt er nog te winnen op het gebied van vrouwenemancipatie? Welke eisen zijn relevant en waar lopen vrouwen vandaag de dag nog tegenaan?

De sprekers zullen ieder hun eigen verhaal geven, waarna zowel de zaal als de spreeksters op elkaar kunnen reageren. De discussiemiddag is voor iedereen die geïnteresseerd is in feminisme, hier meer over wil weten, weten wat feminisme in onze tijd nog kan betekenen of heb je hier zelf een duidelijke mening over heeft.

De discussiemiddag vind plaats in het Belcrumhuis te Breda op zaterdag 11 maart en start om 13.00 uur de toegang is gratis.

De werkgroep Socialisten West Brabant is een jonge groep die probeert een politiek onderdak te geven aan socialisten die zich niet thuis voelen bij andere politieke partijen. Door middel van discussie, debat en acties willen zijn de wereld mooier, groener en menswaardiger maken. De werkgroep is aangesloten bij de landelijke beweging socialisten.org.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen