Breda zoekt de Smaakmakers van 2023

Foto: Gemeente Breda

Breda, de stad waar Smaakmakers kleur, smaak en geur toevoegen aan het karakter van de parel van het zuiden. Smaakmakers dragen Breda een warm hart toe. Ieder op zijn eigen unieke manier, maar altijd met de motivatie om onze geliefde stad een stukje mooier te maken. Breda is op zoek naar de Smaakmakers van 2023.  

Samen met Bredanaars bouwen wij de stad van morgen. De stad waar we nieuwe en oude trots verbinden en waar het leven gevierd wordt. De bewoners vormen daarin een belangrijke spil. Zij maken de stad. Samen met hen streven we ernaar om impact te maken.

Voor het vijfde jaar geeft de stad een aantal bijzondere Bredanaars het podium dat ze verdienen. Als waardering voor wat zij voor de stad betekenen. Door hen in beeld te brengen en hen hun eigen verhaal te laten vertellen, laten we de gastvrijheid en diversiteit van Breda zien. Ken jij iemand die van onze stad een fijnere plek maakt? Meld hem of haar dan aan via www.bredasesmaakmakers.nl 

 Wie geef jij op als Smaakmaker?  

Vertel ons helder en overtuigend waarom degene die je opgeeft een echte Bredase Smaakmaker is. Wat maakt diegene zó speciaal dat hij of zij deze titel verdient? Denk daarbij aan wat de positieve impact is op Breda en hoe diegene onze stad (nog) mooier, warmer en creatiever maakt.

Een vakjury (bestaande uit verschillende Bredanaars vanuit sport, cultuur, vrijwilligerswerk, etc.) beoordeelt alle nominaties en beslist wie er tot Smaakmaker worden verkozen. De gekozen Smaakmaker krijgt een podium voor zijn/haar unieke verhaal door middel van onder meer een interview en fotoshoot.  

 

 

Reacties

Cookieinstellingen