De leukste woonwinkels in Breda Oost

Foto: Pexels

Breda is een prachtige, mooie en grote stad. Zo groot dat net als in andere grote steden als Rotterdam en Amsterdam, Breda opgedeeld is onder windstreken. Als je in Breda Oost woont, of je bent om wat voor reden dan ook in de buurt én je bent op zoek naar een woonwinkel Breda, ben je bij ons bij het juiste adres!

LAB.138

Deze zaak is eigendom van Evelien. Ze is een interieurstyliste en ontwerpster. Het voordeel aan deze woonwinkel is dat Evelien niet alleen je kan voorzien van de juiste spullen voor de inrichting van je huis, maar ook je huis dus zélf kan inrichten. Een mooie complementaire dienst en dus mogelijkheid tot advies. Dit maakt Lab.138 extra interessant! Heb je een bedrijf dat ook een inrichting nodig heeft? Ook dan kan Evelien dit voor je realiseren. Genoeg keus dus als het aankomt op advies.

Aanhuis Breda

Aanhuis is een grotere keten die een groot aanbod heeft. Ook bij Aanhuis kunnen ze je voorzien van advies en het laten uitbesteden van bepaalde zaken die te maken hebben met de inrichting van je huis. Dit zijn dingen als: stofferen, monteren, het leggen van vloeren, schilderen en behangen. Wat dat betreft kun je dus bij Aanhuis een volledige dienst afnemen die al je zorgen voor de inrichting van je huis uithanden neemt. Daarbij komt ook nog eens dat ze een showroom hebben. Je kunt dus alles gerust bekijken, met ook nog eens topadvies!

Karwei

Dit is natuurlijk een bekende. De Karwei verkoopt vooral spullen die je kunt gebruiken voor het klussen, maar ook als het alleen aankomt op de inrichting van je huis hebben ze een groot assortiment. Soms verbaas je je van wat je hier kunt vinden! Alle medewerkers beschikken over de juiste deskundigheid en kunnen je dus goed adviseren over de producten.

Art-Deco1920-1930

Dit is een zaak van een handelaar in antieke meubels die zijn collectie aan het afbouwen is. Als je dus een zwak hebt voor antieke meubels, kan deze handelaar – genaamd Ron – je tegen een korting voorzien van mooie, antieke meubels. Als je hier interesse in hebt, moet je dus snel zijn!

Reacties

Cookieinstellingen