Bredanaars aan het woord over de kadernota

Foto: Asja Vossen

Op donderdag 29 juni tussen 16:00 en 18:00 uur delen inwoners uit de gemeente Breda hun wensen en vragen voor de Kadernota 2023 met de raad en college. In de Kadernota schetst het college de beleidslijnen voor de toekomst.

De raad moet deze vaststellen maar luistert eerst naar input vanuit de stad. Aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk. Meekijken en luisteren? Dat kan in het stadhuis of via de livestream.

Welkom Breda is het bekende inspreekuur voor inwoners die een vraag, wens of idee willen delen met de raad. Het eerstvolgende inspreekuur is op donderdag 6 juli om 19:45 uur. Er zijn nog plekken vrij. Aanmelden? Stuur een mail naar [email protected] of bel 076-529 34 99.

Op woensdag 28 juni zijn de raadsleden door burgemeester Paul Depla uitgenodigd voor een bijeenkomst over het vertrouwen in de overheid en het herstel daarvan. De avond begint met een bijdrage door Eefje Steenvoorden, politicologe en schrijfster van het rapport ‘Woorden zeggen meer dan cijfers’. Zij deed onderzoek naar de betekenis van vertrouwen in de overheid voor verschillende groepen burgers. Daarna geeft Stephan Dijcks een toelichting op de stadsenquete die gehouden is in Breda. Vervolgens gaan de sprekers en raadsleden in gesprek met elkaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen