Meubels van mango: complete meubels aan huis geleverd

Foto:

Tafels, stoelen, (vitrine)kasten, tv-meubelen, nachtkastjes… In de showroom aan de Tussendonk in Etten-Leur staat een kleine selectie van wat je bij Meubels van mango, het bedrijf van John den Hartigh, kunt kopen. Zijn medewerkers zijn hard aan het werk als we bij de showroom aankomen en John zelf heeft nog wat klanten te bellen over de levering. Als dat gebeurd is, spreken we hem over zijn bedrijf.

“Zo’n zes jaar geleden heb ik Meubels van mango opgericht, nadat ik eerder met ventilatoren en verlichting van natuursteen heb gewerkt. Mangohout is afkomstig van de mangoboom. Deze bomen worden pas gekapt wanneer er geen mangovruchten meer aan de boom groeien, dus het is duurzaam hout. En van uitstekende kwaliteit.” Die kwaliteit is goed te zien aan de meubels die in de showroom in Etten-Leur staan. John verkoopt van alles, van tafels tot vitrinekasten en volledige series, met keuze uit naturel hout, zwart of visgraat afwerking.

Snelle levering van meubels

John: “Onze meubels worden in India gemaakt, waar het mangohout ook gekapt wordt. We importeren ze rechtstreeks vanuit India, waardoor ik klanten goede prijzen kan bieden. We doen niet aan bouwpakketten, dus alle meubels worden in complete staat geleverd. Dat leveren doen we zelf, met ons eigen vervoer. Zo kunnen we elke bestelling snel en goed afleveren. Voor 35 euro extra pakken we de meubels uit en zetten we ze meteen voor je op de juiste plek. Je bestelling ophalen kan trouwens ook, bij onze loods in Breda.”

Liever maatwerk? Dat is mogelijk!

John maakt altijd nette afspraken met zijn klanten. En hij luistert naar je wensen als je net wat anders wil dan het assortiment op de website. “Ik had laatst een klant die een afwijkende maat wilde. Nou, na overleg kan dat. We kunnen ook nieuwe modellen leveren als we een gedetailleerde tekening van het gewenste meubel krijgen. Tussendoor stuur ik dan foto’s door, zodat we zeker weten dat het aan de wensen voldoet. Wie maatwerk wil, kan me daar altijd voor bellen.”

Showroom Meubels van mango in Etten-Leur

John is met zijn showroom aan de Tussendonk 6 dagen per week open. Je bent hier tijdens de openingstijden van harte welkom. Het volledige assortiment is inclusief prijzen te bekijken op de website www.meubelsvanmango.com.

Wil je iets weten of staat er iets niet bij? Neem dan gerust contact op met John via 06-20152093 of [email protected].

Meubels van Mango

Showroom Etten-Leur
Tussendonk 136
4878 AM Etten-Leur

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen