Nieuws.NL zoekt enthousiaste nieuwe collega’s

Foto: Nieuws.nl

Nieuws.NL is op zoek naar een enthousiaste Financieel Administrateur en Salesmanagers voor Brabant, Drenthe en Noord-Holland.

Voor Breda.nieuws.nl zijn we op zoek naar fotografen en redacteuren op vrijwillige basis voor 1 of 2 dagdelen in de week.

Nieuws.NL

Nieuws.NL richt zich op het exploiteren van ongeveer 100 lokale nieuwssites, zoals Breda Nieuws. Met een team dat is onderverdeeld in content, sales, design en administratie worden de beheerders ondersteund in het beheren en commercialiseren van een lokaal nieuwsplatform. Met het in Amsterdam gevestigde team wordt gewerkt aan een organisatie die in heel Nederland relevant nieuws verzorgt en daarmee voor (lokale) bedrijven een interessant advertentiemedium is.

Vacature Financieel Administrateur

Voor onze financiële administratie zoeken wij een gedreven Financieel Administrateur. Wij houden van een praktische aanpak gecombineerd met flexibiliteit en kwaliteit. De communicatielijnen zijn kort en direct en onze nieuwe collega draagt graag zijn/ haar verantwoordelijkheid. Je taken bestaan onder andere uit: bewaking van de contractueel overeengekomen dienstverlening met onze klanten, facturatie verkoopfacturen en het voeren van de diverse boekhoudingen van de onze ondernemingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de salarisadministratie en de jaarcijfers en kun je diverse rapportages ad hoc opstellen en analyseren. Klantgerichtheid en oog voor detail zijn een must! KLIK HIER voor de volledige vacature.

Vacature Salesmanager

Als salesmanager praat je met potentiële en bestaande klanten op verschillende niveaus. Je klanten en prospects komen uit uiteenlopende branches, vooral binnen het MKB; alle bedrijven en organisaties met een lokale doelgroep zijn interessant voor Nieuws.NL. Je legt ze uit waarom onze lokale sites hun bereik vergroten, stelt samen met hen een advertentiecampagne op en onderhoudt het contact tijdens de abonnementsduur. In de praktijk betekent dit dat je 1 à 2 dagen per week telefonisch afspraken maakt en de rest van de week op pad bent om klanten te bezoeken en deals te sluiten. Op dit moment zoeken wij Salesmanagers in Brabant, Drenthe en Noord-Holland. KLIK HIER voor de volledige vacature.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen