Vanavond gratis optreden Cheddar in De Parel

Foto:

Op donderdag 7 september zal de Nederlandstalige band Cheddar een optreden verzorgen in Eetcafé De Parel in de Haagse Beemden.

Band Cheddar

Vanaf 18.30 uur zullen zij een gevarieerde selectie van nummers ten gehore brengen, variërend van emotionele ballads tot aanstekelijke dansmuziek. De muzikale samenwerking begon in 2021 tussen zangeres Karin Falke en accordeonist Joost Tholhuijsen. Later voegden frontman en zanger Frank Kampen, drummer Ton Hermans en gitarist Herman Landzaat zich bij hen, waardoor ze samen de Nederlandstalige band Cheddar vormen.

Nederlandstalig repertoire

De gedeelde passie voor Nederlandse muziek vormt de kern van de band. Het merendeel van de gespeelde nummers behoort tot het rijke repertoire van de Nederlandse muzikale geschiedenis van de afgelopen vijftig jaar. Cheddar brengt onder andere nummers van artiesten als Ramses Shaffy en de Bredase componist Pierre Kartner ten gehore. Zanger Frank Kampen geeft aan dat ze bekende nummers een nieuwe twist geven. Cheddar zal optreden van 18.30 tot 20.30 uur, met enkele korte pauzes. De toegang is gratis. Eetcafé de Parel is te vinden aan de Donk 10 in de wijk Haagse Beemden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen