Duikboot Festival gaat samen met bezoekers de Asterdplas schoonmaken

Foto: Duikboot Festival

Festivalbezoekers, organisatoren en andere betrokkenen zetten zich a.s. zaterdag 16 september in tijdens World Cleanup Day. Zij gaan zorgen voor een zwerfafvalvrije omgeving van de Asterdplas in Breda, de jaarlijkse festivallocatie van de zomer editie van Duikboot Festival.

Graag organiseren ze hier nog vele jaren succesvolle festivals voor Breda. Dus geven op World Clean-up Day graag terug. Samen met hun bezoekers gaan ze zorgen voor een schone Asterdplas.

,,We willen heel graag wat terug doen voor onze geliefde festivallocatie en zo maken we gelijk de omwonenden blij.” Met die boodschap komt Frank Haagen (38) van het Bredase evenementenbureau XXL Events. Dit bureau is onder andere medeorganisator van Duikboot Festival. Het festival dat 26 augustus jl. plaatsvond op de Asterdplas.             

,,Dit wordt onze vierde keer World Clean Up Day in Breda. Het voelt goed om dit te doen, een kleine moeite maar een mooi gebaar”, verduidelijkt Haagen.

Draag jij ook graag je steentje bij? Dan kun je je nu nog aanmelden! Als dank voor de hulp krijg jij een gratis ticket voor Duikboot Lente of Zomer Festival 2024. Goeie deal! Check www.duikbootfestival.nl meld je aan!    

Meer weten over de World Cleanup Day? Ga naar Nederland Schoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen